Home » , , , , , , , , , » Drama King Diramal Juara AJL 25

Drama King Diramal Juara AJL 25

January 9, 2011

Malam ni Anugerah Juara Lagu yang ke 25 kan? aku nak lagu ni menang, Drama King by Meet Uncle Hussain & Black.. tapi ada plak orang kata lagu Selamat Malam nyanyian Faizal Tahir pun boleh menang. Pastu ada plak orang nak lagu nyanyian Shahir AF8,Kebahagiaan Dalam Perpisahan, menang malam ni.. hurmm persaingan semuanya sengit-sengit..

Kalau boleh, aku nak lagu Drama King gak yang menang. lagu best kot.. sebab tu aku kata Drama King diramal juara ajl25. cuba tengok lirik lagu dia,

Kali pertama aku mengenalimu
Mahu bersama
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Meyakinkan hati ini
Aku terpaut

Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu
Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu

Chorus
Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati mu tahan
Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat
Mahkotamu Raja Drama

Kau masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yang pernah ku kenal dulu
Panggilanmu gelaranmu
Baruku tahu

Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu
Kau bertakhta
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yang terhebat
Memukau mata melihat
Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila Raja Drama
Sampai bila Raja Drama

Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila Raja Drama
Sampai bila Raja Drama
Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat

Agak-agak boleh menang tak? kalau ada rezeki, boleh menang punya. apa-apa pun kita tunggu keputusannya malam ni. tak kisahlah siapa yang menang, yang penting semua finalis Anugerah Juara Lagu yang ke25 dah berjaya masuk ke peringkat akhir. tahniah! goodluck buat semua komposer dan penulis lirik yang tercalon dengan lagu hebat masing-masing.

Psst~! tv kat rumah rosak.. nak tengok kat mana r ajl malam ni? zzz...

12 komen bernas:

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

pesembahan terbaik : pelita api
champ : drama king gak

dtg umah aku la, tgk same2,hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~
haha terbaik la ramalan ko tuh~! :D

umah ko mane der? :D

asyfiqaz said... [Reply to comment]

stream on9 jek weh..de kan??

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

harap2 shahir menang.. BD

Gayahspears said... [Reply to comment]

yeah~same2 kita nantikan mlm ni...huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@asyfiqaz
pakai berukband ni xleh nak stream sangat huhu

echah mashuri said... [Reply to comment]

opkoss la faizal tahir...dia macho.eh..ambik kire gak ke macho tak macho.haha

Azuan said... [Reply to comment]

black - sofea jane..huhu

SpaQue said... [Reply to comment]

same goes to me..I vote Drama King 2 win..FT 2nd..hehe

Latest entri Teka-Teki Anugerah Juara Lagu 25 & Piala FA Manchester United vs Liverpool

HanaBella said... [Reply to comment]

Nak Yuna memang. Lagu best.

HanaBella said... [Reply to comment]

Eh.. Silap. Nak Yuna menang. Lagu best.. hikhik

ecah said... [Reply to comment]

tahniah buat ana raffali

Juara Anugerah Juara Lagu 25 (AJL) Milik Ana Raffali

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog