Home » , » Sama-sama Caer

Sama-sama Caer

January 16, 2011

Assalamualaikum...

Setelah 2 hari menyepi dalam dunia blog, akhirnya jari-jari aku kembali normal untuk menaip sesuatu di dalam blog. biarlah tak penting mana pun, atleast aku dapat menaip sesuatu. beb, baru 2 hari, takdela lama mana. tapi bagi aku mungkin lama sebab aku dah terbiasa untuk publish satu entry, satu hari. tapi kalau dalam sehari tu aku tak publish satu entry, aku rasa macam satu pembaziran yang teramat sangat. itu cuma pendapat aku jelah, tak tahulah plak korang macam mana...

Okeh, kembali ke jalan yang lurus.. ada seorang hamba Allah ni dengan baik hatinya telah menganugerahkan afiqbukhari.com, sebidang award yang khusus kepada para follower dan pengunjung blognya. makna kata, sesiapa sahaja yang telah terjejakkan pandangan matanya di blog beliau, anda juga seharusnya layak untuk menerima award tersebut. tak kiralah sebagai follower, ataupun sebagai pengunjung.


Amacam? mengancam? menarik? tertarik? terpikat? empunya kepada award ni ialah blogger Caer. sepanjang perkenalan aku dengan dia(walaupun dia dah lupa macam mana aku kenal dia haha), dia ni memang seorang yang kreatif. just tengok award dia kat atas ni, kita dah boleh agak yang dia ni kreatif dan berbakat. colouring pun macam menarik, takdelah flat sangat. try tengok header dia plak.


Ok ka tarak ok? cakap banyak pun tak guna. kalau tak puas hati, dipersilakan untuk melawat blog dia, CAERWHIZZ.NET. kepada caer, thanks a lot kerana sudi memberi aku award yang colourful nih. aku hargai sangat.

Eh, ini bukan blog review...

Psst~! dulu punya nama untuk blog afiqbukhari.com adalah Hari Baru dan BlogSiBiru.. ingat lagi tak? kalau tak ingat, salam semua dan selamat berkenalan :D

11 komen bernas:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

nak terjah jap blog dia..

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

kenal dgn caer nih...tp x tau la dia kenal belalang ke x...

huhuhu...

Yanie J said... [Reply to comment]

lama da xlyn award ni...huhu..
hye caer! kekee

Anip said... [Reply to comment]

lah, aku xpena tau, kena terjah blog beliau nie..

BLOG GEMPAKZ SIOT

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

a'a kte pon rasa yang sama jugak kalau sehari tak update maybe sebab dah biasa.

dulu penah teperasan jugak nama blog ni laen~ :D

Fairosza said... [Reply to comment]

owh..lawa gak...

aku sampai tak nak tukar nama 'hari baru' tu..takut nanti lupa plak....haha

mohd sasuke said... [Reply to comment]

caer knal sume la..hehe..

CIK TOM said... [Reply to comment]

dl pernah pergi blog caer...huhu...
tahniah dpt award...

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

Salam..betul tu kurang2 2 hari 1 entri....kalau tak der idea...cari saja satu2 yg boleh beri ilmu kat org lain atau pesanan...apapun hidup mesti bersemangat walaupn kadang (aku) down..huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

hehe..mish kenal afiq memang dah nama afiqbukhari. hehehe

Gayahspears said... [Reply to comment]

terjah blog dia jap.huhu

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog