Home » , , , , » Tahniah Ana Raffali dan Manchester United

Tahniah Ana Raffali dan Manchester United

January 10, 2011

Assalamualaikum...

Tahniah kepada Ana Rafalli kerana menjadi juara Anugerah Juara Lagu yang ke 25 untuk lagu Tolong Ingatkan Aku dan tahniah kepada Ryan Giggs kerana menyumbat masuk satu gol kemenangan(penalti) ketika menentang pasukan Liverpool. Manchester United menang 1-0 haha

Walaupun bukan kumpulan Meet Uncle Hussain dengan lagu Drama King yang menjadi juara, naib juara pun dah mencukupi.. tahniah juga kepada Hafiz kerana memenangi Vokal Terbaik dan tempat ketiga. dan tahniah juga kepada Faizal Tahir kerana memenangi Persembahan Terbaik.

Aku dapat tengok kedua-duanya sekali sebab aku duduk di meja makan di antara kedua-dua kedai yang menyiarkan rancangan Anugerah Juara Lagu ke25 dan perlawanan bola sepak di antara Manchester United dan Liverpool. huhu

TAHNIAH!!!

Psst~! yang lain tu, cuba lagi tahun depan k :D

13 komen bernas:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

dah agak, FT mest ada jugak even satu pun~ pe pon, tahniah buat sume :)

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

Tahniah Ana Raffali.....YUNA ur the best!!

wachak said... [Reply to comment]

yes yes yes ana raffali menang tempat pertama bukannya faizal tahir ... keh33

najihah sahami said... [Reply to comment]

hahaha...dua dalam saru la afiq malam ni ea..hak2..mish gak nothing..semua tak tengok..ala..MU menang ke??sob sob sob..

cerita ceriti.... said... [Reply to comment]

salam perkenalan.... tahniah buat ana.

Kafe Que said... [Reply to comment]

Afiq.Tekaan kite hmpir mengena kan..Tahniah Ana..Syabas Drama King..
Man Utd menang walaupun beraksi hambar.. Gud Luck tuk next round :)

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”
Anugerah Juara Lagu kali ke 25 semalam dah habisss…Apapun luar jangkaan.. keputusan muktamad… juri dah kata ana rafali yang menang nak wat camner kan…. Pasni pasti ada ramai yang tak puas hati…rumah dah siap tapi pahat masih berbunyi..

mu menang kan..kan....

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Tahniah kpd pemenang.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

tahniah kepada aina rafali.

Bulan said... [Reply to comment]

tahniah ana..bola?tak minat.eheee

Ain Atika said... [Reply to comment]

amboii ramainya suka ana .

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

yeahhh!!! aku sbgai rakyat MU, berasa sgt berbangga.. hehehe..

phentermine said... [Reply to comment]

A good post.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog