Home » , , , , , » Cenderamata daripada blogger Mah@Mahu

Cenderamata daripada blogger Mah@Mahu

January 28, 2011

Assalamualaikum.

Alhamdulillah kita semua dapat bertemu lagi di hari Jumaat yang mulia ni.. dan aku pun dah selamat sampai ke teratak keluarga tercinta, Home Sweet Home haha. sebelum ni dok runsing macam mana la nak balik ke rumah. dengan side mirror kereta yang bermasalah, plus duit tak mencukupi.. tapi alhamdulillah aku dapat atasi semua tu dengan jayanya.

Okeh kembali kepada tajuk utama. ya, aku dapat cenderamata daripada blogger mah@mahu kerana menjawab soalan survey yang cukup mudah. dan kalau tak silap aku, blogger mah@mahu ada mengatakan bahawa hanya 20 blogger yang bertuah sahaja akan mendapat cenderamata. dan aku merupakan diantara salah seorang yang bertuah tersebut. thanks a lot! :)


Kalau korang nak tengok jawapan aku kepada survey mah@mahu, boleh tengok kat sini.

Walaupun cenderamata ni kecil, tapi cantik wooo! tapi yang menjadi persoalan aku sekarang ni, PJK tu stand for what ek? kalau bro mah@mahu tak keberatan, sudi-sudikanlah untuk menjawab persoalan saya tersebut hehe dan saya ingin meminta maaf kepada bro mah@mahu kerana lambat untuk publish entry ni. cenderamata tu sampai masa saya takde kat rumah. almaklumlah jauh merantau ke negeri orang huhu.

Psst~! mak aku suruh simpan setem yang melekat kat sampul surat cenderamata ni, katanya 'tu setem upin ipin' hehe

25 komen bernas:

lunaticg said... [Reply to comment]

Salam.
Tahniah dapat kerana menjadi blogger bertuah.
Bukan Senang nak dapat barang free macam tu kan?

Syat0za said... [Reply to comment]

pendidikan jasmani & kesihatan PJK..ngeh3 :p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@lunaticg
hehe tq.. tula, bukannya selalu dapat jadi antara yang bertuah huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Syat0za
haha ko yang jawab eh, bukan aku ;p
ape2 pun kita tunggu je jawapan dari bro mah@mahu :D

FariehanIbrahim [LBC] said... [Reply to comment]

waahhh, de setem upin ipin lar,
comey2! xD

tehr said... [Reply to comment]

alhamdulillah murah rezeki
wah setem upin ipin tu belum ada lagi ni

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

first time tengok setem upin dan ipin...jeles nih...

Syatoza said... [Reply to comment]

afiq! den lupa nk ckp... bace uh setem tu.. nnti zai wat entry pasal stem..hohoho =D nntikann ^_^

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@M a W a D D a H
jangan jeles yer ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tehr
alhamdulillah :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@FariehanIbrahim [LBC]
hehe very rare ke setem ni? afiq pn first time gak tengok setem upin ipin :D

Fairosza said... [Reply to comment]

rasanya cenderahati setem tu lagi best kot...hehe
2 dalam 1 cenderahati

Bulan said... [Reply to comment]

comel setem tue.ehee

najihah sahami said... [Reply to comment]

haha...umi afiq minat upin ipin ke??wahh!!!hehehehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Fairosza
hehe 2-2 best kot :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
hehe jangan jeles yer setem tu lagi comel dari bulan ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha ntah de..maybe sebab jarang jumpe setem upin ipin kot :D

Melati Qistyna's Mummy said... [Reply to comment]

nanti bleh la letak kt nama afiq, AfiqBukhari PJK :)

zaMir said... [Reply to comment]

setem puin n ipin tu sticker x silap....xde kne basahkan dah...snang keje...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Melati Qistyna's Mummy
haha nnti orang panggil cikgu plak ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zaMir
baru aku perasan setem tu sticker huhu

fadwa said... [Reply to comment]

wah!
kena cari setem macam tue:)

http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/01/kegunaan-lain-handset.html

suffer8zine said... [Reply to comment]

huhu tahniah bro

Terkini : Trend Gigi Bercahaya di Jepun

Bella Luna said... [Reply to comment]

rasanya maksud PJK kat situ Pusat Jalur Lebar Komuniti
sebab huruf tuh memang sama dengan logo pusat tuhh

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bella Luna
oh yeker? thnks yer :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog