Home » , , » 3 cerita Alhamdulillah dalam 1

3 cerita Alhamdulillah dalam 1

January 26, 2011

Assalamualaikum...

Alhamdulillah... semalam aku ada terpublish satu entry yang boleh dikatakan agak kontroversi.. selamat ada blogger dah sound awal-awal supaya buang entry tu.. aku terus buang on the spot dan terus menghantar mesej kepada blogger tersebut untuk meminta maaf dan dia memaafkannya. thanks bro.. sesiapa yang sempat membacanya, silalah berdiam diri sahaja kerana perkara tersebut memang tak elok untuk dihebohkan..

Alhamdulillah... PTPTN aku sudah diluluskan. tunggu masa nak hantar dokumen-dokumen yang penting je. so lepas ni takdelah aku runsing sangat pasal duit. insyaAllah... kalau tak cukup jugak, tak tahu macam mana lagi lah aku nak cari duit. last-last kena buat muka tebal minta duit kat parent.. kalau boleh aku nak elakkan benda tu.. cukup-cukuplah bergantung kepada orang lain melainkan kalau dah desperate sangat huhu

Alhamdulillah... side mirror kereta aku dah tak buta dan sudah berbau semula. please refer to this post.. lepas lunch aku terus start enjin kereta dan pusing satu bandar Melaka untuk mencari kedai aksesori kereta. pusing punya pusing, akhirnya terjumpa satu kedai. alhamdulillah kedai tersebut ada menjual cermin sahaja. bila ditanya harga, tokey kedai menjawab RM15 shj. alhamdulillah lagi sekali, kalau tidak seratus boleh melayang woo kalau tukar satu set side mirror yang baru.

Psst~! saling maaf-memaafi tu merupakan satu sikap yang mulia. :)

28 komen bernas:

Bulan said... [Reply to comment]

wahh.pasnie leh dapat compact powder laks!
ehee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
haha cmpact powder plus side mirror k ;p

najihah sahami said... [Reply to comment]

hahaha..afiq dah jaya..hoorey!!

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

alhamdulillah~

mie said... [Reply to comment]

uih!!
ada kontroversi ditajuk...
gue baru nak abca...
ehehe

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

Alhamdulillah... afiq yang otai.. ahaks..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@mie
haha x payah baca la entry tu..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
haha otaila sangat..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hahha..pas ni lejh la blnje...hehhe

RastaMat said... [Reply to comment]

murah la plak..
kedai mane??

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@RastaMat
cermin je mat..bukan satu set.. aku tak tau nama tempat tu..tak silap aku, kat jalan tun perak..

iqbalhakimi said... [Reply to comment]

hehe..aku tgh baca entri tu semalam fiq..then refresh terus page does not exist.. =P

betul2..saling bermaafan tu bagus.. =)

Fairosza said... [Reply to comment]

nasib baik dah delete...tajuk je pon dah dahsyat....

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@iqbalhakimi
hehe takkan nak biarkan, bahaya tu..4sure aku kena kritik teruk nanti hanya disebabkan tajuk huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Fairosza
hehe taw xpe..kenapala aku g guna tajuk tu bulat2..

suffer8zine said... [Reply to comment]

nice bro, bermaaf2an

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

hans said... [Reply to comment]

nasib RM15
alhamdulillah

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

shida saje said... [Reply to comment]

pasnih boleh la belnja shida pusing2 melaka lak..dah lama xg melaka hihi =)

shida saje said... [Reply to comment]

pasnih boleh la belnja shida pusing2 melaka lak..dah lama xg melaka hihi =)

nuriz said... [Reply to comment]

la tak dan nak baca yg hot2 hehehe

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

selamat tak sempat baca post kontroversi tu..
tp still tertanya2 jugak.. huhu..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Solihin Zubir
hehe tak perlu tahu pun..

fayafaya bintun kamil said... [Reply to comment]

salam.. nice entry afiq.. :)

BezBuddy said... [Reply to comment]

ala...cukup punye...yuran ko kan kit je..yuran ak rm1600...leh je survive ngan duit pt :D

sissyira said... [Reply to comment]

salam

orang kaya baru la ni..heheheh

murahnya rm15 tu,,nasib badan la kan =)

♥Ismi Huda♥ said... [Reply to comment]

cane nk maafkan org dgn mudah ye? huhu

aleen aiden said... [Reply to comment]

rase rudi pulak xdan bace en3 semalam 2.hee :P

z said... [Reply to comment]

alhamdulillah ^_^

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog